Вибори президента школи

20 вересня відбулися вибори президента Чугуївської загальноосвітньої школи І- ІІІ ступенів №7. Серед кандидатів було двоє учнів нашої школи: Півньов Владислав , Бакай Ольга. На шкільному стенді були розміщені плакати з передвиборними програмами кандидатів, які вірили в свою перемогу.

Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів 8-11 класів. У голосуванні взяло участь 90 учнів. Після підрахунків голосів з невеликим відривом перемогу здобув Півноьв Владислав, який став президентом школи, а місце віце - президента зайняла Бакай Ольга

У Владислава багато планів на майбутнє: підвищити рейтинг школи в районі, проведення турнірів з футболу, міні-футболу, волейболу, настільного тенісу та інших видів спорту. Створити групу підтримки шкільних команд з футболу, волейболу та баскетболу. Влаштовувати концерти та дискотеки на свята. Озеленити школу, подвір’я та класи. Давати змогу учням висловлювати бажання щодо зміни у школі!

«- Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями.»

Кiлькiсть переглядiв: 52