Увага! 9 січня стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2018

Відділ освіти Чугуївської міської ради нагадує учням 11 класів шкіл м.Чугуєва та їхнім батькам, що9 СІЧНЯ 2018 РОКУ розпочата РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРОБНЕ ЗНО.

Зареєструватися на пробну сесію ЗНО можна на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти http://zno-kharkiv.org.ua в розділі “Пробне ЗНО”.

Реєстрація триватимез 9 до 31 січня 2018 року.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 24 березня з української мови і літератури, а 31 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Харківський РЦОЯО також інформує, що:

  • пробне ЗНО проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця, і є добровільною процедурою;
  • особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:

1. ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року;

2. виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

3. дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

4. отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

5. психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

6. навчитись ефективно розподіляти час;

7. оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання єплатноюпослугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб.

Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Кiлькiсть переглядiв: 193