Пробне ЗНО з української мови

24 березня - пробне ЗНО з української мови

У суботу 24 березня відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.
Участь у тестуванні допоможе його учасникам ознайомитись із процедурою проведення ЗНО, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця, іншими особливостями тестування.

Учаснику пробного ЗНО не дозволяється використовувати в пункті проведення пробного ЗНО та мати при собі протягом часу, відведеного для виконання завдань пробного ЗНО, засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв, друковані або рукописні матеріали, інші засоби, предмети, прилади, що не передбачені регламентом роботи пункту проведення пробного ЗНО (крім дозволених виробів медичного призначення, про наявність яких учасник пробного ЗНО повинен повідомити працівників пункту проведення пробного ЗНО до початку виконання завдань)

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, де розміщена інформація про час і місце проходження тестування. Також на цих сторінках 30 березня будуть опубліковані результати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО з української мови і літератури кожному учаснику потрібно буде з 24 до 26 березня занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використовуватись для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 84