Повернутися до звичайного режиму

День ООН

Сьомий день нашого відпочинку, тобто 8 серпня 2018 року, був таким же насиченим та пізнавальним.

Як завжди він розпочався ранковою руханкою та танцювальним флешмобом. Після чого команди загонів розгадували квест сьогоднішнього дня, який називався «ООН». Вихованці представили свої проекти попереднього дня «Флора та фауна України», а волонтер з Великої Британії Софі Єшбі презентувала відеофільм про природу своєї країни.

Також протягом дня відбулися інтерактивні заходи, під час яких вихованці були ознайомлені з ідеями сталого розвитку ООН. Після обіду загін «Динаміт» побував на відкритті виставки «Народні ремесла» в бібліотеці мікрорайону «Дружба» разом з Софі Єшбі. А загін «Дельфіни» взяв участь у скайп-зв’язку з ментором компанії «Київстар» Катериною Надточиєю, яка привітала дітей та побажала натхнення під час виконання проекту, а також запропонувала всебічну підтримку та допомогу. Також традиційно вихованці табору грали, співали та розважалися. Це було круто! А головне – пізнавально!

/Files/images/122/IMG_8359.JPG /Files/images/122/IMG_8334.JPG/Files/images/122/IMG_8374.JPG /Files/images/122/IMG_20180808_122848.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128