День народних ремесел

10 серпня в таборі пройшов день, присвячений народним ремеслам. Після сніданку з вихованцями була проведена бесіда про мистецтво, показані відеоролики про петриківський розпис, вишивку та бісероплетіння.

Волонтери GoCamp Софі Єшбі та Йелмер Постма були запрошені на зустріч з головою Чугуївської міської ради Харківської області Мінаєвою Галиною Миколаївною, яка привітала гостей міста.

Цього дня діти відвідали захоплюючи майстер-класи: «Вишиванка»(керівник Сокрут А.М.), «Бісероплетіння» (керівник Мельчукова А.В.), «Петриківський розпис» (керівник Пічугіна І.В), а група вихованців продовжували виконувати проект «Київстарт» разом з Йелмером Постма та вчителем англійської мови Яськовою І.М.

Загалом, день був дуже насиченим та цікавим. Діти мали змогу не тільки відпочити, дізнатися щось для себе нове, а й взяти участь в обговоренні на різні теми, поділитися досвідом з іншими.

І закінчився день цікавим заходом, куди були запрошені учні інших шкіл, яких ми запросили до своєї школи №7, тому що саме сюди приїхали волонтери з Європи, з якими діти з інших шкіл мали нагоду поспілкуватися.

/Files/images/111/IMG_8442.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 83