Навчаємося навичкам 21 століття.

13 серпня пройшло у таборі GoCamp весело та креативно. Після ранкової руханки та співів англійською мовою, загони змагалися у квесті.

А далі на всіх чекав безлюдний острів, куди всі могли взяти лише 5 речей. Треба було переконати інших, чому саме твої речи найнеобхідніші. Найбільш сподобалось командам, на перший погляд, дуже просте завдання: треба з аркуша паперу створити космічний корабель, який буде як найшвидше літати. Вихованці запускали іграшкові кораблі, розгадували кросворди, проводили змагання між командами, і на мали уяви, що саме так вони навчаються працювати в команді, розвивають креативність та вміння спілкуватися та переконувати інших.

Незвичайною подією став похід до Чугуївського територіального центру соціальних послуг, де директор центру Сємілетова Т.В. провела екскурсію. Вихованці табору разом з волонтером Йелмером Постма залюбки навчалися навичкам роботи з глиною та виготовляли глиняні іграшки під турботливим наглядом Байдюк Т.М.

Також цього дня було продовжено роботу над проектами компанії Київстар. За допомогою скайп-звязку відбулась презентація ідей.

Все було вражаюче, незабутнє!

/Files/images/111/IMG_8480.JPG /Files/images/111/IMG_8458.JPG /Files/images/111/4 image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 105