До побачення, GoCamp!

Ось і настав останній день веселого, пізнавального, повчального, цікавого відпочинку в таборі. Діти і вихователі трішечки засмучені, але в повітрі всеодно відчувається свято. Цей день розпочався так само традиційно: руханки, англійські пісні, флешмоб.

Привітати всіх із закриттям табірної зміни, відмітили, що ця зміна табору була особливо теплою і побажали дітям змістовно і з користю провести залишок літніх канікул.

Також діти подивилися відеофільм про Турцію, Нідерланди, Україну - провели вікторину про ці країни. По завершенню всіх вихованців було нагороджено сертифікатами Go Camp та солодкими призами за активну участь у житті табору. Також учасники проекту від Київстар представили усім свої відео презентації, які візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі, підсумки якого будуть підведені у вересні.

Сподіваємося, що дітям дуже сподобалося перебувати у шкільному таборі, а ми, вихователі, в свою чергу, із задоволенням будемо робити дітей щасливими, бо для працівників табору немає нічого кращого за радісні очі та відверті посмішки наших вихованців та волонтерів.

/Files/images/122/IMG_8702.JPG /Files/images/122/IMG_8729.JPG /Files/images/122/IMG_8715.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 105