Новий формат роботи

Карантин через пандемію короновірусу відрізняється від типових сезонних карантинів тим, що він має загальнодержавний характер і стосується всіх шкіл України, тому педагогічнийколективЧугуївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 працює над створенням робочої системи елементів технологій дистанційного навчання для того, щоб забезпечитиучням новий формат цікавого та ефективного навчання.

Виконання навчальних планів освітніх програмв школі здійснюється шляхом використання різних форм дистанційного навчання, а саме:
Організовуємо онлайн навчання –нашкільномусайті школирозміщена рубрика«Організація дистанційного навчання у школі»за посиланням
де вчителі «скидують» завдання і є зворотний зв'язок, тобто діти присилають відповіді із виконаними завданнями.
Використання освітньої онлайн платформиз індивідуальною реєстрацією
МІЙ КЛАС—за посиланнямhttps://miyklas.com.ua/.
Також вчителі використовують інструменти для спільної онлайн роботи з учнями:
  1. Вчителі української мови та літератури, російської мови, історії та географії проводять опитування та залучення групи до роботиза допомогою—Інтерактивного навчання, learningapps, kahoot (проведення контрольних робіт, тестів й оцінювання)
  2. Засвоїли програми вчителі математики, фізики, інформатикиhttps://learningapps.org/https://kahoot.com/— готові навчальні вправи та інструменти для створення тестів, завдань,ZOOMCloudMeetings–новий відеочат, з підтримкою всих сучасних мессенджеров.
  3. Працюють вчителі англійської мови за допомогою платформи Лінгвіст, Cambridge University Preess.
  4. Спілкування в різноманітних он-лайн групах проводять усі вчителі школи (Facebook,Telegram,Viber)
Спілкування із дітьми та батьками виключно у месенджерах, через соціальні мережі.
Наголошуємо, щоб батьки контролювали дітей, аби ті не ходили по вулиці – зараз не канікули, а карантин, також вчителі підвищують свою кваліфікацію.
Якщовиникаютьпроблеми з організацієюдистанційноїроботи, просимо звертатисябезпосередньо до директора школи за тел.2-33-40 абонадіслати лист електронноюпоштою ch_s7@ukr.net.
Кiлькiсть переглядiв: 100