Продовження дистанційної роботи

Педагогічний колектив школи продовжує здійснювати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання. Доступ до уроків, які не потребують онлайн-спілкування між вчителем та учнями, здійснюється з 9.00 відповідно до розкладу уроків учнів 1-10 класів (див. щоденник). У разі організації освітнього процесу в режимі реального часу, вчитель завчасно повідомляє дату та час.

Нагадуємо, що під час дистанційного навчання здійснюється оцінювання здобувачів освіти їх вчителями (крім 1-2 класів). Тому просимо відповідально та ретельно виконувати вказівки педагогів, вчасно готувати домашнє завдання та проходити електронне тестування!

Задля організації навчання учнів під час карантину заклад використовує асинхронне навчання-тип навчання, в процесі якого обмін інформацією та інтеракціями між його учасниками - вчителями та учнями, учнями між собою чи з електронними засобами навчання -відбувається не у реальному часі. Електронні ресурси, що використовуються для підтримки асинхронного навчання, включають у себе електронну пошту, соціальні мережі, електронні носії, інтернет-форуми, блоги, дистанційні платформи та хмароорієнтоване середовище від Google тощо.

Кiлькiсть переглядiв: 75