Випускний - 2016

Червневого вечора в затишному залі Чугуївської ЗОШ№7 зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і рідних школярів, а також чимало гостей. Святково прикрашений зал, адже подія незвичайна - хвилюючий та довгожданний випускний вечір для учнів 9-х класів.

9 червня 2016 року для них, цьогорічних випускників 9-х класів, стає часом з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього, протягом 9 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду роздоріжжя - чи залишитись у 10 класі, чи вибрати інший шлях?

І ось до актової зали починають виходити випускники 2016 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли - на обличчях та в очах батьків випускників.

А сценарій святкового заходу продовжується. Випускникам директор школи Маланіна Людмила Володимирівна, вручає свідоцтва про отримання базової середньої освіти. А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань від випускників школи, батьків, від першого вчителя Бондаренко Надії Миколаївни, класних керівників - Чепель Лідії Михайлівни та Приступи Наталії Володимирівни. Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу кружляють випускники...

Шкільне свято випускного вечора в Чугуївській ЗОШ№7 було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

/Files/images/pristupa/100_4241.JPG/Files/images/pristupa/100_4246.JPG /Files/images/pristupa/100_4306.JPG /Files/images/pristupa/100_4336.JPG /Files/images/pristupa/100_4258.JPG /Files/images/pristupa/100_4345.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 83