Народний депутат України ДМИТРО ШЕНЦЕВ вітає учнів з Днем знань!

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року! 1 вересня – справді всенародне свято, оскільки в цей день до навчальних закладів іде буквально вся країна – діти, молодь, батьки, вчителі, бабусі і дідусі.

Перший день навчання в школі, перший День знань в училищах, коледжах і університетах. Впевнений, згадуючи ці події, кожен відчуває тільки добрі й теплі почуття.

Сьогодні особливі вітання першокласникам. На вас чекає неймовірна кількість нових відкриттів і вражень. Попереду у вас знайомство зі своїми товаришами. Пам'ятайте, що шкільне життя дає не тільки знання, воно дає нам друзів на все життя.

Щиро вітаю та бажаю успіхів педагогам. Для вас не буває двох однакових днів знань. Кожне 1 вересня – особливе. Ви ведете по життю своїх вихованців, в кожного з них вкладаючи частинку свого серця. Бажаю, щоб ваші учні із жагою до знань та вдячністю брали все те, що ви щедро їм віддаєте.

Батькам зичу сил і натхнення, аби ваші діти, у повній мірі розкриваючи свої таланти й можливості, радували вас успіхами й досягненнями.

У сучасних дітей в руках ключі від нового світу, ще більш швидкого, ще більше цікавого. Наше спільне завдання – підказати їм, де знаходиться замок, створивши умови для всебічного розвитку.

Тож нехай цей особливий хвилюючий день відкриє школярам і студентам щасливу дорогу у майбутнє, принесе нові знання і враження, стане надійною сходинкою в самостійне життя. Нехай новий навчальний рік буде успішним та принесе незабутні миттєвості, яскраві події і відкриття.

Зі святом! З Днем знань!

Народний депутат України ДМИТРО ШЕНЦЕВ

Кiлькiсть переглядiв: 99